Pokloni iznenađenja za svaku priliku

Bilo da je u pitanju rođendan, godišnjica, neki važan datum ili prilika, pokloni su nešto čemu se svako od nas obraduje. Oni pokazuju da neko misli na nas i želi da nas obraduje, ali ukoliko je taj poklon unikatan, to pokazuje dodatno vreme koje je neko uložio da bi nas barem na trenutak učinio srećnim.

Klasični pokloni su već postali kliše. Lepo je dobiti parfem ili cveće, ali isto tako posebni pokloni u čiju kupovinu, pripremu i realizaciju je uloženo vreme će nam pokazati koliko je nekome stalo do nas i koliko smo mu važni

Još ako je poklon dat bez povoda, gde ćemo naći bolji dokaz ljubavi od toga?

U nastavku teksta izdvojili smo vam neke od unikatnih poklona, kojima možete iznenaditi i obradovati voljenu osobu i tim gestom joj pokazati koliko vam znači.

#1 Slatki poklon iznenađenja – idealan poklon za ljubitelje slatkiša 

Slatki poklon je pravi izbor ako je vaša voljena osoba ljubitelj slatkiša. U zavisnosti od ukusa vašeg partnera možete birati između čokoladnih i voćnih poslastica, a neodoljivu krofnu možete ukrasiti natpisom koji je posvećen vašoj osobi. Broj različitih dizajna krofne je veliki, a vi se izaberite baš onaj koji će imati posebno značenje.

Ukoliko želite da poklonite nešto malo više od krofne, sjajne ideje za poklon su i slatkiši u obliku srca, upakovani u kreativno i ekskluzivno pakovanje. Uz njih dobijate i zlatni čekić, koji služi za razbijanje srca, koji će otvaranje poklona pretvoriti u zanimjivo iskustvo.

par- se-drzi-za-ruke-zalazak-sunca

Ukoliko vaša osoba voli jagode, možete kao slatko iznenađenje odabrati jagode u čokoladi koje su upakovane u prelepu kutiju i umotane u ukrasni papir.

Pored upečatljivog izgleda slatkiša, njihov ukus i kvalitet je takođe veoma bitan, pa prilikom odabira pažljivo birate specijalizovanu radnju koja ulaže puno pažnje i truda u svoje proizvode i čiji proizvodi istovremeno zadovoljavaju sva vaša čula.

#2 Vikend putovanje – izdvojite vreme samo za vas dvoje

Beg iz realnosti na par dana je idealan način da provedete vreme sa vašim partnerom i posvetite se vama i vašoj ljubavi bez ometanja iz spoljnog sveta.

U zavisnosti od budžeta to može biti ili odlazak u vikendicu ili putovanje na neku destinaciju koju ste oduvek hteli zajedno da posetite ali nikako niste nalazili vremena za to.

Sama lokacija nije važna, sve dok ste zajedno. Ovo će pokazati vašoj osobi da se trudite da je usrećite i da želite da provodite vreme sa njom.

To vreme možete provesti u novim zajedničim avanturama stvarajući uspomene koje ćete prepričavati na nekom sledećem putovanju u budućnosti, ili možete jednostavno odmarati i uživati u vikendu sa vašom osobom u dugim romantičnim šetnjama.

#3 Opuštajući SPA dan – vreme samo za nju

Koliko puta ste čuli od vaše drage osobe da pored svih obaveza u toku dana ne nalazi vremena za sebe?

Svaka žena voli da brine o sebi i svom telu, međutim pored brige o drugima i svih dnevnih obaveza, neretko nema ni 5 minuta dnevno za sebe i svoje potrebe. 

E sad, zamislite njeno oduševljenje ako provede ceo dan u opuštanju i ugađanju sebi. Takav poklon obradovaće zasigurno svaku pripadnicu nežnijeg pola.

Pokažite joj koliko vam znači i da vam je stalo do njenih potreba i priredite joj SPA iskustvo na kome će vam biti zahvalna. 

Sa obzirom da saloni nude veliki broj različitih masaža, tretmana lica i tela, razne saune i hladne sobe, odluku o tretmanima prepustite njoj. Poklonite joj vaučer u određenoj vrednosti za izabrani salon, a vaša osoba će izabrati tretmane po njenoj želji.

#4 Personalizovani poklon – ostavite svoj lični pečat 

Uz malo truda i mašte pretvorite klasične poklone u unikatne, koji su napravljeni posebno za vašu osobu. Danas mnoge prodavnice najrazličitijih proizvoda nude personalizovane proizvode koji su u potpunosti prilagođeni mušteriji.

Ukoliko ste izabrali da vašoj osobi poklonite neki komad odeće, dobra ideja je vez sa njenim inicijalima na rukavu. To će joj pokazati vreme koje ste odvojili pažljivo birajući svaki detalj. Određene radnje nude uslugu izrađivanja inicijala na bilo kom komadu odeće u različitim bojama i fontovima.

Novačanik sa ugraviranim datumom ili inicijalima je takođe način da od klasičnog novčanika napravite unikatan novčanik koji ima samo vaš partner.

Mnogi prozvodi kao što su rokovnici i planeri mogu se izraditi custom made sa porukom i slikom po želji. Ostavite posebnu poruku vašem partneru i pokonite joj rokovnik koji će svakodnevno koristiti i svaki put kada ga otvori će se setiti vas.

Biranje poklona, pogodovo kada mislite da ste do sad iscrpeli sve moguće ideje i pokone, može biti jako stresno. Međutim, uz malo truda shvatićete da ima bezbroj ideja kako da od običnog poklona napravite nešto posebno. Nadamo se da smo vam ovim tekstom probudili maštu i dali inspiraciju kako da iznenadite vašu osobu za sledeću posebnu priliku i pokažete joj vašu ljubav i posvećenost.